De diensten met betrekking tot het schilderwerk

De diensten met betrekking tot het schilderwerk van Osman Schilderwerken in Axel richten zich op binnen- en buitenschilderwerk, particulieren, bedrijven en het geven van advies. De diensten worden door ons team van specialisten op professionele wijze uitgevoerd en u kunt uitgaan van het voornaamste resultaat, want dat is wat wij in alle gevallen nastreven. Gun uzelf de expertise en ervaring van Osman Schilderwerken uit Axel met betrekking tot schilderwerk. Lees hieronder meer over onze diensten.

Binnenschilderwerk

Uw gehele interieur laten schilderen? Geen probleem. Het team van ons schildersbedrijf staat voor u klaar. Met de nieuwste materialen en de laatste technieken werken wij snel en efficiënt. Bekijk beeldmateriaal in ons album en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Buitenschilderwerk

Bij buitenschilderwerk spelen verschillende factoren een belangrijke rol. Bijvoorbeeld het materiaal waarop geschilderd moet worden, de weersomstandigheden en het type verf dat voor uw situatie het beste is. Gelukkig heeft het team van Osman Schilderwerken in Axel genoeg ervaring met dergelijk schilderwerk om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Meer weten? Bel even.

Behangen

Wij zijn niet alleen allround schilder. Wij zijn er ook voor wandafwerking in de vorm van behangen. Behangen, sausen of beplakken van muren behoort allemaal tot onze expertise. Wij maken gebruik van verschillende soorten behang, zodat wij het behangen helemaal kunnen aanpassen aan uw wensen en de kwaliteit van de muur. Wij werken o.a. met de volgende soorten behang:

    • Vinylbehang (extra dekkend en gemakkelijk te reinigen)
    • Papierbehang (standaard behang, veel kleuren en motieven)
    • Glasweefsel ( extra dekkend, sterk, flexibel, wordt afgewerkt met saus of verf)

Particulier

Als particulier kunt u ons inhuren voor het realiseren van al uw schilderwerk. Zowel binnen als buiten. Veel opdrachtgevers zijn u reeds voorgegaan en wij zijn er trots op dat deze klanten tevreden zijn over het resultaat van ons schilderwerk. 

Bedrijven

Ook bedrijven kunnen bij Osman Schilderwerken terecht. Hiervoor gelden andere maatstaven met betrekking tot het type verf, want de ruimtes van een bedrijf zijn anders dan die van een huis en hiervoor gelden andere regels. Ook hierin zijn wij bedreven en wij verzekeren u dat het schilderwerk helemaal overeenkomt met uw eisen.

Advies

Soms weet u wel een beetje wat u zou willen, maar niet of dit mogelijk is. Gelukkig voorzien wij in gedegen advies over ons schilderwerk. Bijvoorbeeld welke verf goed is of welke kleur het beste past bij de rest van het interieur. Maar ook voor advies over het onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.